Kun je dit bericht niet lezen, Klik dan hier.
 
Volg ons op Facebook instagram
De Nationale Gezondheidsbeurs
 

Corona & leefstijl: wat kun je NU doen?
Donderdag 17 december 20.00 - 21.30 uur

Een kuchje? Een beetje verhoging? In deze coronatijden zijn dat meteen alarmsignalen. Alle redenen om de weerstand op peil te brengen met een gezonde leefstijl. Gezond eten, lekker bewegen en ontspannen. Alles voor een betere bescherming tegen ziekmakende bacteriën en virussen, zoals het coronavirus. Maar hoe pak je het aan?
We nodigen je graag uit voor een online lezing, voor slechts €14,95.

Gezond leven hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn. Met kleine stappen maak je al een verschil, daar gaat het in deze online lezing over! De eerste spreker is huisarts Tamara de Weijer, bekend van de bestsellers zoals ‘Het leefstijlboek’. Heb je een pondje te veel? Dan is deze avond zeker een aanrader, want de tweede spreker is internist Liesbeth van Rossum. Zij is professor op het gebied van overgewicht en mede-auteur van de bestseller ‘Vet belangrijk’.

Na deze lezingen is er gelegenheid om vragen te stellen in de chatroom. En gaat alles wat te snel? Dan kun je naderhand de lezing nog online terugzien. Net zo handig!

En dat is niet alles. Er komt een digitaal pakket je kant op, vol extra’s om snel een gezonde leefstijl in te voeren. Met gratis stappenplan, receptenboek, een gids voor lekker slapen en meer!

Kortom: het wordt een avond met praktische informatie en inspirerende voorbeelden! Zet in de agenda: donderdag 17 december 2020 van 20.00 tot 21.30. Deze interessante avond digitaal bijwonen kost je slechts €14,95. VOL = VOL

De Nationale Gezondheidsbeurs
 
 
De Nationale Gezondheidsbeurs
 
De Nationale Gezondheidsbeurs     Afmelden