Klik hier als u de nieuwsbrief online wilt lezen. Volg ons ook via: TwitterFacebook
Nieuwsbrief van de Emigratiebeurs

Save the Date: EmigratieBeurs 2022 in Expo Houten

Noteert u maar vast in uw agenda. Op zaterdag 12 en zondag 13 februari 2022 vindt de 25e jubileum editie plaats van de Internationale EmigratieBeurs in Expo Houten (nabij Utrecht). Tijdens deze editie is heel Europa gastland onder het thema: Werken in Europa. Diverse buitenlandse werkgevers, recruitment bureau’s, overheidsinstanties, makelaars, verhuisbedrijven, fiscalisten, taalinstituten en andere dienstverleners helpen de bezoekers met hun emigratie plannen.

De EmigratieBeurs, het trefpunt voor emigranten, expats, werkzoekenden, ondernemers en pensionado’s. Ontmoet op 12.000 vierkante meter de meer dan 165 internationale exposanten, die invulling kunnen geven aan wonen, werken, en ondernemen in het buitenland. Concrete banen voor jong en oud, bedrijven ter overname, huizen te koop of informatie voor pensionado's die voor een langere periode in het buitenland willen verblijven.

De EmigratieBeurs is oriënteren, informeren en zakendoen.

Voor Kaarten met € 5,00 korting Klik hier

Alstublieft, 2 vrijkaarten voor de Second Home Beurs!

Droom je van een eigen vakantiehuis? Bezoek dan 1 t/m 3 oktober 2021 gratis de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Op de Second Home Beurs ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door meer dan 100 makelaars uit meer dan 20 landen onder één dak. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs jouw eerste stap naar een tweede huis?

Interessant seminarprogramma
Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker dat die belangrijke eerste stap er meteen een in de goede richting is.

Registreer voor 2 vrijkaarten KLIK HIER


Thuiswerken in het Buitenland?

De pandemie heeft ons laten zien dat emigreren niet vanzelfsprekend is. Maar als je nu denkt dat we minder gaan emigreren dan heb je het mis. Juist de ervaring met o.a. het thuiswerken heeft ervoor gezorgd dat het voor een hoop beroepen niet uitmaakt waar je bent als de wifi maar werkt. Weet jij al waar je naartoe wil emigreren?

Check wel vooraf even hoe het is geregeld met je zorgverzekering in je nieuwe (tijdelijke) thuisland. Het is niet overal zo goed geregeld als in Nederland.

Wil je meer weten? Check dan www.oomverzekeringen.nl

Laten we teruggaan naar Bonaire.

EmigratieBeurs 2022 is de 25ste editie en dat mag gevierd worden! Ook voor BanBoneiruBek is het feest omdat de stichting voor de 15de keer aanwezig is op de beurs.

BanBoneiruBèk betekent " Laten we teruggaan naar Bonaire."

Bonaire "Blue Destination” heeft mensen met kwaliteit nodig die het eiland verder helpen opbouwen en zorgen dat Bonaire een welvarende, duurzame toekomst tegemoet gaat.

Mensen zoals jij, die een band hebben met het eiland. De taal en de cultuur kennen en die vooral de wens hebben om op dit mooie eiland voor lange tijd te gaan wonen en werken.


Emigranten naar Zweden - Opgelet !

Wij zijn EURES Zweden. U kent ons van de jarenlange deelname aan de Emigratiebeurs en de vele gezinnen en werkzoekenden die wij aan een baan en nieuw bestaan in Zweden hebben geholpen.

Vanwege de aanhoudende vraag naar werknemers met specifieke talenten, komen wij eind oktober met een nieuw spannend EURES project. Dit nieuwe project geeft ons nog betere mogelijkheden om de juiste persoon aan de juiste werkgever koppelen. We leggen het één en ander uit in een korte film die, vanaf half oktober te zien is op de website van de EmigratieBeurs, EmigratieMagazine, Nieuwsbrieven en Social Media.

Werk je (vooral) in de techniek, industrie, gastronomie of logistiek of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden binnen dit project, ga dan zeker kijken !

…wie weet, de eerste stap naar een nieuwe toekomst ?

Nederlandstalige begeleiding bij emigratie naar Spanje!

Van Dam Estates is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en het beheer van onroerend goed aan de Costa Blanca-Zuid en Costa Cálida-Noord.

Wij zijn een succesvol, volledig Nederlandstalig bedrijf met ervaring in Spaans onroerend goed en een gedegen kennis van de regio sinds 2003. Wij kennen het Spaanse leven uit eigen ervaring, en hebben een gedegen kennis bij het emigreren naar Spanje. Ons team investeert graag in persoonlijk contact met u. Op die manier kunnen we onze dienstverlening nauw aansluiten op uw emigratie wensen in alle fases van uw aanstaande vertrek naar Spanje.

We helpen u niet alleen met het vinden van de juiste woning maar kunnen ook helpen bij het invoeren van uw Nederlandse auto, registratie bij de gemeente, openen van een Spaanse bankrekening, NIE nummers, etc.

Wilt u wonen en werken in Spanje of gewoon van uw rust genieten? Velen gingen u al voor. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Emigreren naar Frankrijk

Wanneer u naar Frankrijk emigreert, spelen de volgende vragen:
hoe leer ik de taal, hoe regel ik alles rond mijn huis en hoe gaat het met werken, c.q. financieel ?

CFIPF Work your Way to France is een bedrijf in de Bourgogne, waar u voor alle drie terecht kunt:
Voor professionals hebben we de intensieve week professioneel Frans. U komt dan intern en leert de taal in uw vakgebied. Ons opleidingscentrum is door de Franse overheid gecertificeerd, waardoor kosten voor opdrachtgevers vaak vergoed kunnen worden.

We bieden ook groepslessen Frans voor Nederlandstaligen, evenals voor gezinnen die emigreren, waarbij kinderen en ouders apart én samen les krijgen.

Tevens begeleiden we bij het emigratieproces, van inschrijvingen bij de KvK tot verzekeringen en het zoeken van een school.
Tot slot werven we medici voor heel Frankrijk aan wie we deze diensten grotendeels gratis kunnen bieden.

workyourwaytofrance.com  / franslereninfrankrijk.com

VertrekNL viert een feestje!

VertrekNL bestaat 10 jaar en viert dit met een emigratiespecial, waarin aandacht wordt besteed aan de 15 populairste emigratielanden (van Amerika tot en met Zweden) en aan de meest relevante emigratiespecialisten. Een must voor iedereen die wil weten welk land het beste bij hem of haar past.

Laat je adviseren door ervaringsdeskundigen en specialisten in taal, onderwijs, financiën, verzekeringen, huisaankoop/verkoop, ondernemen en werken in het buitenland. Wat is het recept voor een succesvolle emigratie? Lees het in deze emigratiespecial.

De emigratiespecial verschijnt half oktober. Reserveer/bestel nu uw exemplaar, want op =op!


Afsluiter van de nieuwsbrief van de Emigratiebeurs
Partnerlogos
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan n? Klik dan hier
eenid